• SIEMPRE LATINO - ZAPROSZENIE NA ZAJĘCIA

• 07.11.2023 19:22
      • 📣 UWAGA DĘBNO 🥰
        INFORMUJEMY, ŻE ROZPOCZYNAMY  WSPÓŁPRACĘ Z NASZĄ DRUGĄ DĘBNOWSKĄ SZKOŁĄ TYM RAZEM CZAS NA DWÓJECZKĘ 😉⬇️ Szkoła Podstawowa nr 2 im. A. Fiedlera w Dębnie.

* SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W DĘBNIE
        START
        14. 11 .2023 WTOREK
        GODZ 13:30 -14:15
         SALA 12

ZAPISAĆ MOŻECIE SIĘ :
        W SP 2 GDZIE OTRZYMASZ NASZĄ KATRĘ TANECZNĄ ➡️ WAŻNE, GDY BĘDZIE PODPISANA ODNIEŚ JĄ DO SEKRETARIATU LUB PISZĄC DO NAS WIADOMOŚĆ W NIEJ: IMIE NAZWISKO DZIECKA, KL, i WAŻNE WPISZ SP 2 DĘBNO LUB POD NR TELEFONU 608 072 004 WIADOMOŚĆ O TEJ SAMEJ TREŚCI.

OFERTA SKIEROWANA JEST DLA DZIECI KTÓRE UCZĘSZCZAJĄ DO DANEJ SZKOŁY, A NIE MAJĄ MOŻLIWOŚCI PRZYCHODZIĆ, ( PRZYJEŻDŻAĆ )DO NAS NA ZAJĘCIA POPOŁUDNIAMI W DĘBNOWSKIM OŚRODKU KULTURY
        OFERTA SKIEROWANA JEST DLA DZIECI, KTÓRE UCZĘSZCZAJĄ DO DANEJ SZKOŁY, A NIE MAJĄ MOŻLIWOŚCI PRZYCHODZIĆ, ( PRZYJEŻDŻAĆ ) DO NAS NA ZAJĘCIA POPOŁUDNIAMI W DĘBNOWSKIM OŚRODKU KULTURY.
      • Wróć do listy artykułów

Nasze programy, projekty i nasi partnerzy

• EduPage
  • GRANNA